Vergoeding

Basisverzekering

Logopedie en logopedie-stottertherapie worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering van je ziektekostenverzekering. Dit geldt zowel voor individuele therapie als voor groepstherapie. Onze therapeuten voldoen aan de criteria hiervoor. Je hoeft dus zelf niet aanvullend verzekerd te zijn om deze vergoeding te ontvangen. Ben je 18 jaar of ouder dan moet je mogelijk een deel van de kosten zelf betalen via het eigen risico. Een overzicht van de tarieven die door zorgverzekeraars zijn vastgesteld is hier te vinden: Overzicht Tarieven 2024. Wij hebben als Logopediepraktijk Tilburg met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten.

Verwijsbrief?

Kom je zonder verwijsbrief naar de logopedie-stottertherapie, dan doorlopen we samen eerst een korte screening met algemene vragen en laten we je huisarts weten dat je bij ons gekomen bent voor stottertherapie. Let op: kinderen onder de 18 jaar die verzekerd zijn bij CZ moeten nog wel een verwijsbrief hebben van een arts.

Verzuim

Lukt het een keer niet om te komen, laat dat dan minimaal 24 uur van te voren weten. Van een niet of te laat afgezegde stottertherapiebehandeling ontvang je een verzuimnota á €81,06.