Waarom wij?

Stotteren kan belemmerend werken, of je nu jong of ouder bent. Daarom werken wij hard om de negatieve impact van stotteren weg te nemen. Met specialistische kennis en ervaring, want iedereen verdient het om gehoord te worden.

Kennis

Stotteren is complex, dus moet een opleiding de diepte in. Onze logopedist-stottertherapeuten zijn of worden opgeleid vanuit de Europese post-HBO opleiding tot stottertherapeut (ECSF). Daarnaast hebben wij diverse cursussen gevolgd op het gebied van stotteren en broddelen. We wonen congressen bij en blijven op de hoogte van recente literatuur en wetenschappelijke publicaties. Ook zijn we aangesloten bij overlegvormen met collega-stottertherapeuten in Nederland. Onder andere als lid van de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST).

Ervaring

Je reist liever niet mee met een piloot die één keer per jaar een vliegtuig bestuurt. Dat is in ons vak ook zo. Daarom maken wij veel ‘vlieguren’. Wij werken bijna alleen nog met mensen die stotteren of broddelen, van alle leeftijden. De vele gesprekken en therapiesessies blijven ons dagelijks voeden. Zo kunnen we maatwerk blijven leveren, want iedereen is uniek.

 

Stotteren kan vervelend zijn, maar je staat er niet alleen voor.

Samen weten we meer.